Toimitusaika noin 1-2 kk. Varmista toimitusaika Tiileri myynnistä.

Wamsler WI-75 puuhella

alk. 4290,00 

Wamsler WI-75 puuliesi on todella upea ja viimeistelty. Kestävät materiaalit ja nopea keittolevy ja uuni.

Wamsler on Euroopan suurimpia puuliesivalmistajia, Saksalaisen yhtiön historia ylettyy 140 vuoden taakse. Tuotteet ovat tunnettuja erityisen kestävinä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuina.

Huom! Kuvien uritetut kahvat lisävarusteita. Sileät kahvat vakiona. Kuvien keraamiset keittolevyt ja  rst-kuoret lisävarusteita.

Puulieden uunin ja tulipesän voi valita oikealle tai vasemmalla puolelle. Savuhormiliitännät aina uunin puolella.

Ulkoinen paloilmailmaliitäntä mahdollisuus. Runko: ruostumatonta terästä, viileämpi kahva, valurauta-arina, tuhkalaatikko. Värit: valkoinen, musta, harmaa, beige, ruskea. Emaloitu. Lisävarusteena kuoret ruostumatonta terästä. Uunin ja tulipesän voi valita joko oikealle tai vasemmalle puolelle.

Savukaasuliitäntä oikealla ja vasemmalla puolella, takana ja ylhäällä. HUOM! Keraamisella keittolevyllä ei yläliitäntää.

Puut palavat puhtaammin toisiopaloilmansyötön ansiosta.

Lisävarusteet: Keraaminen keittolevy, Teräksinen keittolevy keraamisilla hot-spot levyillä. Verhoilu ruostumatonta terästä. Korotus sokkeli 5 cm. Trend kahva ja kaide. Säteilysuoja tulipesän luukun eteen. Grillilevy. HUOM! Keraaminen keittolevy tilattavissa verkkokaupasta, kysy muita lisävarusteita Tiileri myynnistä!

Get smooth. Maksa omaan tahtiisi. Pilko maksut Klarnalla. Maksa omaan tahtiisi sen sijaan että maksaisit kerralla. Valitse vain maksujen pilkkominen kassalla. Smoothia.