Tiileri-tiilipalkit

Tiilerin tehdasvalmisteisilla tiilipalkeilla saavutat viimeistellyn ja yhtenäisen ilmeen julkisivujen aukonylityksissä. Tiileri-tiilipalkit valmistetaan samasta tuotantoerästä julkisivutiilen kanssa ja jälkisaumataan työmaalla muuraustyön yhteydessä yhtenäisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tiilipalkit voidaan valmistaa lähes kaikista Tiilerin tiilistä, riippumatta koosta, väristä tai pinnanlaadusta.

CE-sertifioidut tiilipalkit suunnitellaan ja toteutetaan mittatilaustyönä. Palkit mitoitetaan siten, että niissä on vähintään 150mm ylitysvara aukon molemmin puolin.

Ota yhteyttä

1-kerrostiilipalkit

Suurin aukonylitys 2700mm – 2900mm
riippuen tiilen koosta ja sauman leveydestä.

2-kerrostiilipalkit

Suurin aukonylitys 3000mm – 4200mm riippuen tiilen koosta ja sauman leveydestä

2-kerrostiilipalkit

Suurin aukonylitys 5,1m – 5,3m riippuen tiilen koosta ja sauman leveydestä

3-kerrostiilipalkit

Yli 4200mm aukonylityksiin
Mitoitus tehdään aina kohteen mukaan.

Tiileri-konsolipalkit

Konsolipalkkijärjestelmät mahdollistavat erittäin pitkien aukkojen ylittämisen tiiliverhoilulla ja tiiliseinän painon keventämisen runkoon sitomalla.

Konsolipalkit suunnitellaan kohdekohtaisesti ja niillä sidotaan julkisivumuurauksen paino tavallisimmin rakennuksen runkoon.

Konsolipalkkien ja -kannakkeiden suunnittelu on hyvä aloittaa jo hankkeen alkuvaiheissa, jolloin
voidaan varmistaa työmaan kannalta helpoin ja kustannustehokkain lopputulos sekä arkkitehtuurisesti julkisivuun parhaiten sopiva ratkaisu.

Tiileri-elementit

Tiileri-elementit ovat kohdekohtaisesti suunniteltuja kannakejärjestelmiä hyödyntäviä rakenneratkaisuja, jotka mahdollistavat tiilen käyttämisen paikoissa, joissa tiiltä ei tavallisesti ole pystytty hyödyntämään.

Esimerkkejä Tiileri-elementtien käyttökohteista ovat esimerkiksi alakatot ja julkisivusta ulosvedetyt tehoste-elementit.

Tiili on monipuolinen ja näyttävä materiaali, jolla voidaan luoda arkkitehtuurisesti omaleimaista ilmettä julkisivuihin. Tiileri-elementit ovat tähän tarkoitukseen erinomainen lisäkeino. Kysy käyttömahdollisuuksista lisää Tiilerin myynnistä.