Toimitusaika 3 viikkoa.

Louisiana, Black Series

790,00 

Alhaisin hinta viimeisen 90 päivän ajalta: 790,00 

Todellinen grillimestarin työkalu. Monipuolinen hiiligrilli, jossa on leveä grilliritilä. Grillitason säädön ansiosta grillaat pihvit juuri oikeaan kypsyyteen. Monipuolisuutta lisää grillin päälle asennettava savustuslaatikko, joka löytyy lisävarusteena. Ulkonäkö on viimeistelty mustalla rappausvärillä, väri henkii ylellisyyttä.

Lousiana on valmistettu Tiilerin uudesta Lämpökivestä, joka on uusi erittäin kestävä tulisijamateriaali. Lisäksi Lämpökivi varaa hyvin lämpöä, joka edesauttaa ruoan lämpimänä pysymistä ja grillin läheisyydessä istuu pidempäänkin syksyisenä iltana kun varaava massa lämmittää mukavasti.

Tuotteen asentaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Kerroksittain etenevät pystytysohjeet tekevät asentamisesta sujuvaa. Tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan: mittaan sahatut Lämpökivet, liimalaastin, valuosat, metalliosat, kuten rst grilliritilän sekä tuhkalaatikon tuhkan keruun lisäksi vedon säätämistä varten.

Tiileri Louisiana ei pala, ruostu tai lahoa eikä siitä muuten lopu kaasukaan kun polttoaineena on hiili tai puu.

Get smooth. Maksa omaan tahtiisi. Pilko maksut Klarnalla. Maksa omaan tahtiisi sen sijaan että maksaisit kerralla. Valitse vain maksujen pilkkominen kassalla. Smoothia.