Aino pönttöuuni 2100mm Lumi, pääliliittymä + asennus.

4108,00 

  • Aino on pönttöuunien suomalainen klassikko. Sen muotokieli sopii suomalaiseen kotiin niin perinteiseen kun modernimpaankin. Ainon tyylikäs ulkonäkö koostuu tarkoin harkituista yksityiskohdista, kuten näyttävästä kruunusta Ainon yläosassa. Ainon nuohousluukut on integroitu ulkonäön viimeistelemiseksi, toisaalta kolme nuohousluukkua sisällä takaavat hyvän toimintavarmuuden tulisijalle.
  • Teknisesti Aino on edistyksellinen tulisija, polttotekniikka on hiottu huippuun Tiileri arinan kanssa ja näin yhdessä kaarevan massatiilen kanssa saadaan 91% hyötysuhde. Saksalaisen testauslaitoksen tiukat hiukkastestit on niinikään läpäisty eli tulevat määräykset alittuvat Ainossa kirkkaasti.
  • Kiertotalouden asiat on huomioitu lisäämällä tiilen massaan aitoa porsliinimurskaa, joka parantaa tulisijan lämmönvarauskykyä ja sitä kautta porsliiniesineet saavat uuden elämän.
  • Lue asiakaskokemus ”pönttöuuni tuli taloon”.

Get smooth. Maksa omaan tahtiisi. Pilko maksut Klarnalla. Maksa omaan tahtiisi sen sijaan että maksaisit kerralla. Valitse vain maksujen pilkkominen kassalla. Smoothia.